Afbeelding invoegen
          
                
                     Ota rohkeasti yhteyttä Suomen agenttimme: Martti Matintalo
                      Puhelinnumero: 0358 50 555 76 30
                      Sähköposti: info@veljeksetmatintalo.fi
    
       
  Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
 

 

"Innovators in technical textile products"

 
Flexxolutions on yritys, jolla on pitkäaikainen kokemus innovatiivisten tekstiilimateriaalien suunnittelusta, valmistuksesta ja asentamisesta. Tuotteitamme käytetään kaasumaisten, nestemäisten sekä kiinteiden aineiden suojaukseen ja varastointiin.
 
 Mottomme on, että olemme teknisten tekstiilituotteiden valmistuksen innovaattoreita ja se tiivistääkin yrityksemme keskeisimmät vahvuusalueet. Näitä ovat muun muassa innovatiivinen tuotesuunnittelu, asiakkaan vaatimusten mukaan räätälöidyt tekniset ratkaisut, suojaus- ja varastointijärjestelmien (esim. siilojen kattojen) valmistaminen ja asentaminen tavallisiin ja kaasutiiviisiin runkoihin, biokaasusäiliöiden kaksikerroksiset kalvokatteet sekä säilytys- ja varastointiratkaisut, kuten joustavista materiaaleista valmistetut vesisäiliöt sekä laadukkaat kaasu- ja lannoitesäkit.

Klikkaa kuvaa lukeaksesi lisää!
       
 
 
 
FLEXXODOMER
Kaksikerroksiset kalvokatteet
 
 Flexxodomer on biokaasuteollisuudessa yleisesti käytettävän kaksikerroksisen kalvokatteen innovatiivinen muunnelma. Katteen pyöreän muodon ansiosta kaasusäiliön koko tilavuus voidaan hyödyntää ja samalla sen muotoilu takaa parhaan mahdollisen suojan ulkoisilta tekijöiltä, esim. tuulelta ja lumelta.
 
 FLEXXOCOVER
Siilon katto, ø enintään 52 m
 
Flexxocover on korkealaatuinen siilon suojakatto, joka voidaan asentaa lähes kaikkiin markkinoilla oleviin betoni-, puu- ja terässiiloihin. Flexxocover vähentää huomattavasti siilon päästöjä ja estää samalla sadeveden ja lumen pääsyn rehun sekaan.
 

 
         
         
 
FLEXXOBAG
Varastointisäkit 

Flexxobag-säiliöitä on saatavilla 100 m³:n – 7 000 m³:n kokoisina ja ne on valmistettu KIWA-sertifioidusta 1100 g/m² erikoiskalvosta. Tuotannon aikainen ja tuotannon jälkeinen laadunvalvonta takaa, että tuotteemme ovat sataprosenttisen vesitiiviitä ja lietettä läpäisemättömiä. Flexxobag on varustettu ilmanpoistoventtiileillä, jotka estävät ilman ja kaasujen kerääntymisen Flexxobag-säiliöön.
 
FLEXXOMAT
Desinfiointimatto
 
Flexxomat desinfiointimatto on huippulaadukas tuote, joka pitää huolta ihmisten, eläinten ja kuljetuslaitteiden sisätilojen hygieniasta kuljetusten aikana maatalouskohteissa, kasvihuoneissa, elintarviketeollisuuden toimitiloissa ja sairaaloissa. Tuotteen tyyppi ja koko voidaan räätälöidä vastaamaan asiakkaan tarpeita. Vakiomittojen lisäksi Flexxomat-mattoja on saatavana myös mittatilaustyönä.

 
 


 


Lisäksi yrityksemme kehittää ja valmistaa innovatiivisia patentoituja desinfiointimattoja, kiinteiden tuotteiden varastointiin tarkoitettuja joustavia siilojärjestelmiä, kuljetussäiliöitä kuorma-autoihin sekä pakolaisleireille tarkoitettuja tuotekokonaisuuksia, kuten kokoontaitettavia vesisäiliöitä sekä siirrettäviä vessoja ja suihkuja.
 
Käytössämme on kaikki tarvittava teknologia tuotteiden suunnitteluun (Solidworks 3D-ohjelmisto), tuotantoon (tietokoneohjattu CNC-leikkuu) ja hitsaukseen (sähkö- ja lämpöhitsaus). Tehtaaltamme löytyvät kaikki suunnitteluun ja nopeaan valmistukseen tarvittavat työkalut ja välineet, mikä takaa, että asiakkaidemme tilaukset valmistetaan korkeimpia laatu-, suunnittelu-, tuotanto- ja asennusvaatimuksia noudattaen.
  Afbeelding invoegen

KIWA-sertifikaatti 
ISO 9001:2015
Afbeelding invoegen 
 

KIWA-sertifikaatti 
Flexxocover
Afbeelding invoegen 
 
 
KIWA KIWA-sertifikaatti 
Flexxobag
 


 
Ota rohkeasti yhteyttä Suomen agenttimme: Martti Matintalo
Puhelinnumero: 0358 50 555 76 30
Sähköposti: info@veljeksetmatintalo.fi